Categorii de produse

Samsung Jet - 5 ani garantie extinsa

Cumpără un produs din gama de aspiratoare verticale Samsung Jet și Bespoke Jet și primești 5 ani garanție extinsă, fără costuri suplimentare.

Garanția extinsă se acordă în anumiți termeni și condiții, doar pentru produsele participante semnalate corespunzător, achiziționate de pe samsungclub.ro conform regulamentului. Pentru mai multe detalii, te invităm să accesezi regulamentul campaniei pe site-ul Samsung România, folosind butonul de mai jos. Campania este valabilă în perioada 4 aprilie – 31 mai 2022 numai în limita stocului diponibil.

Cum poți beneficia de Garanția Extinsă de 5 ani?

Samsung Jet - 5 ani garantie extinsa

Poți alege acum produsele dorite dintre cele participante la campanie folosind butonul de mai jos..

Întrebări frecvente

1. Care este perioada promoției?
Campania pentru produsele achiziționate din magazinul online samsungclub.ro este valabilă în perioada 4 aprilie – 31 mai 2022.

2. Care sunt produsele participante în campanie?
Te rugăm să verifici în Secțiunea nr. 6 a Regulamentului Oficial dedicat campaniei, lista de produse participante în Campania “Aspiratoare verticale JET cu 5 ani garantie”

3. De unde pot achiziționa produsele participante în campanie?
Produsele participante în campanie pot fi achiziționate de pe samsungplaza.ro si magazinul Samsung Plaza.

4. Ce trebuie să fac pentru a-mi revendica Garanția Extinsă de 5 ani?
Înregistrează-ţi produsul în termen de 30 de zile de la data achiziţiei înscrisă pe factură, sunând în Call Center-ul nostru – la 0800872678 (Apel gratuit) sau *8000 (Apel tarifat în reţea) şi furnizând informaţiile solicitate.

5. Este nevoie să păstrez factura fiscală?
Da, este important să îți păstrezi factura fiscală, aceasta va ajuta la folosirea Garanției Extinse de 5 ani.

6. Cum pot folosi Garanția Extinsă de 5 ani?
Pentru a folosi Garanția Extinsă de 5 ani ai nevoie de factura fiscală și garanția furnizată odată cu produsul cumpărat. Garanția Extinsă de 5 ani intră în practică după cei 2 ani de garanție standard, până la finalul celor 3 ani adiționali.

7. Garanția se acordă și pentru achizițiile persoanelor juridice?
Garanția se acordă doar persoanelor fizice, cu domiciliu în România, cu vârsta de peste 18 ani până la data de 4 Aprilie 2022.


Recente

Nu sunt produse
Sus
Compară 0