Categorii de produse

Cum plătesc pe SamsungPlaza.ro?

1. Numerar / Ramburs:

Plata se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din magazinele Samsung Plaza. În cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Dacă se alege varianta “plata la livrare”, termenul de livrare solicitat de către client nu poate fi mai mare de 72 ore de la confirmarea comenzii. Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs.

2. Online cu cardul:

Se poate efectua plata online cu cardul, în condiții de sigurantă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, SamsungPlaza.ro foloseste platforma LibraPay. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platorma de plati LibraPay.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată LibraPay. SamsungPlaza.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

3. Cu cardul ridicarea produselor din magazin:

Plata se face in lei, integral la ridicarea produselor din magazinele Samsung Plaza. Acceptăm carduri bancare emise sub sigla Visa și MasterCard prin intermediul terminalelor POS existente în magazine.

Plata și ridicarea produselor din magazin se pot face numai dupa confirmarea comenzii în prealabil de catre un agent de vânzări.

4. Card bancar la curierii Samsung Plaza (numai în București și zonele limitrofe):

Plata se face in lei prin intermediul terminalului POS existent, integral, la livrarea produselor de catre curierii Samsung Plaza (numai în București și zonele limitrofe). Acceptăm carduri bancare emise sub sigla Visa și MasterCard.

Dacă se alege varianta “plata la livrare”, termenul de livrare solicitat de către client nu poate fi mai mare de 72 ore de la confirmarea comenzii. Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs.

5. Plata în rate prin Libra Credit:

Plata în până la 60 de rate lunare obținute online direct din platforma Libra Credit, făra hârtii, fără drumuri la bancă. Mai multe detalii despre creditul Libra găsești accesând acest link.

6. Plata in rate fără dobandă (numai in Bucuresti si zonele limitrofe sau in magazinele Samsung Plaza):

Poți plăti prin Card Avantaj emis de Credit Europe Bank în maxim 6 rate fără dobândă atât în magazinele Samsung Plaza dar si la curierii Samsung Plaza (numai în București și zonele limitrofe).

7. Ordin de plată sau transfer/virament bancar:

Daca se alege varianta “ plata prin transfer bancar”, plata se va face numai dupa confirmarea comenzii în prealabil de catre un agent de vânzări. Mailul automat primit imediat după plasarea comenzii nu reprezintî confirmarea acesteia, ci doar o notificare a înregistrării acesteia pe platforma noastră.

După ce un agent SamsungPlaza a confirmat comanda prin email și a trimis factura, va trebui ca plata să fie efectuată într-un interval de de cel mult 48 de ore.

Date necesare efectuarii platii:

SC Activ Invest SRL

Cod fiscal: RO14330858

Nr. registrul comertului: J40/10036/2001

Cont: RO63 BACX 0000 0007 7908 3007

Banca: UNICREDIT BANK


Recente

Nu sunt produse
Sus
Compară 0