Categorii de produse

Samsung Plaza este magazin autorizat Samsung Romania. Suntem singurul magazin care avem în ofertă gama completă de produse Samsung și putem aduce la comandă orice produs activ în portofoliul Samsung Romania. Comercializăm numai produse originale, de calitate, dedicate pentru piața din Romania, care beneficiază de garanție oficială.

Serviciul Samsung SSD Upgrade oferă la un nivel profesional oportunitatea instalării în laptop-ul sau în computerul personal a celei mai performante tehnologii existente pe plan mondial: SSD-urile SAMSUNG. Pentru mai multe detalii și costurile acestui serviciu te rugăm să accesezi acest link.

Știm cât de important este să primești produsul dorit într-un timp cât mai scurt și cu costuri cât mai mici. Samsung Plaza vă asigura transport în Bucuresti si zonele limitrofe prin personal propriu pentru toate comenzile în valoare de peste 500 RON (TVA inclus). Pentru comenzile în valoare mai mică de 500 RON (TVA inclus) se percepe o taxă de transport în valoare de 15 RON (TVA inclus).

Te rugăm să verifici produsele primite și să te asiguri că acestea se prezintă în stare perfectă (nu prezintă semne de lovire, zgârieturi sau alte probleme de tip estetic) și corespund cu ceeea ce ai comandat.

Samsung Plaza iți oferă posibilitatea de a plăti comanda după deschiderea coletului și numai după ce te-ai asigurat că produsele sunt în stare perfectă și sunt exact cele comandate de tine.

Deschiderea coletului la livrare este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice care au achiziționat produse de pe SamsungPlaza.ro și ofera posibilitatea de a verifica dacă acestea se prezintă în stare perfectă (nu prezintă semne de lovire, zgârieturi sau alte probleme de tip estetic) și corespund cu ceeea ce ai comandat, dar nu și posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsele.

Serviciul este disponibil atât pentru produsele livrate prin personal propriu (în București si zonele limitrofe) dar și pentru produsele livrate prin curier rapid în afara Bucureștiului.

Samsung Plaza te ajută să te bucuri de cumpărăturile făcute, fără nicio bataie de cap iî privința instalării lor. Tehnicienii noștri se vor ocupa de acest lucru însa tu va trebui sa le asiguri locul potrivit pentru montarea dispozitivelor si să te asiguri ca există acces rapid la utilitățile necesare, în funcție de specificul lucrarii (electricitate, apă, gaz, semnal TV). Responsabilitatea alegerii locului de montaj și a eventualelor urmări este în mâinile tale.

În serviciul de montaj și instalare la domiciliu nu sunt incluse lucrările ulterioare (zugrăvire, zidarie sau modificări ale rețelelor de utiliăți: gaz, electricitate, apă, cablu TV). Lucrările suplimentare necesare se vor face înaintea montajului și nu fac obiectul responsabilității Samsung Plaza.

Serviciul este disponibil pe raza municipiului București și în zonele limitrofe si se va realiza in maximum trei zile lucrătoare (calculate din ziua următoare achiziției produsului și serviciului de instalare). Se poate comanda atât online (la operatorii Samsung Plaza) dar si în magazinele noastre.

Serviciul este disponibil doar achiziționat împreună cu minim 1 produs de pe SamsungPlaza.ro și costă 49 ron (TVA inclus). Acest serviciu nu se aplică aparatelor de aer condiționat.

Plătește in 6 rate fără dobândă prin Card Avantaj!

Prin CARDAVANTAJ tu ești în avantaj: îți oferim 6 RATE fără dobândă. Această modalitate de plată este disponibilă doar in magazinele noastre Samsung Plaza (gasești AICI adresa lor). Va trebui ca în coșul de cumpărături sa selectezi metoda de livrare "Ridicare personală din magazinele Samsung Plaza" sau "Curier Samsung Plaza (disponibil doar în București)" iar la metoda de plată "Plata în sistem ramburs sau prin Card Avantaj".

Pentru asistenta non stop despre Card Avantaj, poți apela CEBLine : 0801.000.000 număr pentru rețeaua fixă Romtelecom, sau 0750.000.000 pentru rețelele de telefonie mobilă.


Recente

Nu sunt produse
Sus
Compară 0