Categorii de produse

Cum se livrează produsele comandate pe SamsungPlaza.ro?

Livrare în București și zonele limitrofe - GRATUIT

Livrarea produselor în valoare de peste 500 de RON (TVA inclus) se face GRATUIT în București și în zonele limitrofe de către personalul propriu, în termen de maxim 72 ore de la confirmarea comenzii de către un agent de vânzări.

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 500 de RON (TVA inclus), costul transportului este 15 lei (TVA inclus).

IMPORTANT: În perioadele aglomerate, cum ar fi de Craciun sau Black Friday, produsele comandate se pot livra într-un termen mai mare, de cel mult 7 zile calendaristice de la confirmarea comenzii de către un agent SamsungPlaza.

Livrare în țară

Livrarea produselor în afara Bucureștiului se face prin firmele de transport Nemo Express sau Fan Courier, în termen de 48-72 ore.

Costuri de livrare:

Numar de kg Preț RON (TVA inclus)
0 - 1 (telefoane, accesorii) 15
1 - 10 (TV, aspiratoare, plite, hote, BluRay Playere) 25
10 - 25 (TV, sisteme audio, hote, plite, cuptoare cu microunde) 45
25 - 59 (TV, sisteme audio, cuptoare electrice, mașini de spălat, aparate de aer condiționat) 90
59 - 100 (TV, mașini de spălat, aparate frigorifice) 140
100 - 200 (TV, Syde-by-Syde) 200
200 - 350 400
350 - 500 575

În cazul în care livrarea se va face în afara ariei de acoperire a sediilor Nemo Express, se va percepe o taxa de livrare calculata în funcție de numărul de kilometri suplimentari care va fi comunicată în prealabil de către un agent de vânzări. Aceasta se va adăuga la valoarea totală a comenzii. Lista de localități situate în aria de acoperire Nemo Express poate fi descărcată de aici. Locațiile Fan Courier le puteți accesa aici

IMPORTANT: Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs. Livrarea prin firme de curierat a produselor voluminoase (masini de spalat, aparate frigorifice, side by side etc) se face doar pana la usa blocului/casei.

Ridicare personală din magazinul Samsung Plaza

Produsele pot fi ridicate și din magazinul Samsung Plaza, NUMAI după ce comanda a fost plasată pe site și confirmată de către un agent SamsungPlaza. Găsiți mai jos detalii despre magazin:

Magazin Samsung Plaza

Adresa:
Blvd. Iuliu Maniu, nr. 7 (zona Apaca, lânga stația de metrou Politehnica, clădirea Samsung Service Customer Plaza). Telefon: 0374.900.700

Program:
Luni-Vineri: 09:00-21:00
Sâmbăta: 10:00-15:00

Ridicare personală de la sediul Activ Invest

Produsele pot fi ridicate și de la sediul nostru din Bd. Iuliu Maniu, numărul 7, sector 6, Bucuresti (Incinta Apaca, Corp O), NUMAI după ce comanda a fost plasată pe site și confirmată de către un agent SamsungPlaza.

Harta depozit

IMPORTANT:

La recepționarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plată, card online, rate) este obligatorie prezentarea unui act de identitate:

– Pentru persoane fizice este necesară prezentarea unui act de identitate
– Pentru persoane juridice este necesară prezentarea unui act de identitate și împuternicire din partea firmei.


Recente

Nu sunt produse
Sus
Compară 0