Plita incorporabila Samsung NZ64H57477K, Inductie, 2 zone de gatit+Flex Zone, Touch Control, 60 cm, Neagra

NZ64H57477K/EO

Produs nou

NZ64H57477K/EO

Mai multe detalii

Ofertă limitată:

2 299,00 RONTVA inclus

Economisești: 600,00 RON

1 699,00 RONTVA inclus

Poți cumpăra acest produs în rate fără dobândă. Vezi mai multe detalii aici.

În stoc

Prețul include eventualele taxe de timbru verde. Disponibilitatea afișată este aproximativă și se bazează pe stocurile scriptice din ziua curentă. Transportul este gratuit în București pentru comenzile în valoare de peste 500 de RON (TVA inclus). Mai multe informații legate de garanție găsiți în pagina de termeni și condiții.

Plătește online ușor și sigur prin LibraPay Plati online prin Libra Pay

 
Specificații tehnice
Culoare Negru
Număr de arzătoare 4

Fotografia produsului Plita incorporabila Samsung NZ64H57477K, Inductie, 2 zone de gatit+Flex Zone, Touch Control, 60 cm, Neagra are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre Samsung Romania; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Plita incorporabila Samsung NZ64H57477K, Inductie, 2 zone de gatit+Flex Zone, Touch Control, 60 cm, Neagra. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori. Plita incorporabila Samsung NZ64H57477K, Inductie, 2 zone de gatit+Flex Zone, Touch Control, 60 cm, Neagra beneficiaza de garantie oficiala oferita de Samsung Romania. Tara de provenienta a produsului Plita incorporabila Samsung NZ64H57477K, Inductie, 2 zone de gatit+Flex Zone, Touch Control, 60 cm, Neagra nu implica obligatii contractuale

 
Descriere

Plita incorporabila Samsung NZ64H57477K, Inductie, 2 zone de gatit+Flex Zone, Touch Control, 60 cm, Neagra

CARACTERISTICI

 • Perfect controlabil pentru confort maxim

Gătiți mai mult împreună

Cook more together
Dispozitivul Samsung NZ5000 Induction Cooktop este dotat cu o zonă Flex Zone, adică o zonă deschisă, de formă dreptunghiulară și mari dimensiuni de pe suprafața de gătit, special concepută pentru a găti mai multe feluri simultan. Aceasta poate găzdui oale și cratițe de diverse forme și dimensiuni, și este în același timp suficient de flexibilă pentru vase de mari dimensiuni. Aceasta simplifică mult gătitul mesei pentru o familie mare.

Preîncălziți cu ușurință vasele

Simply pre-heat pans
Funcția Ready Pan a dispozitivului Samsung NZ5000 Induction Cooktop permite preîncălzirea rapidă, cu o singură atingere, a vaselor de gătit. În loc să vă reglați manual temperatura de preîncălzire și pe cea de gătit, când folosiți funcția Ready Pan dispozitivul mărește nivelul de încălzire timp de 50 de secunde pentru a preîncălzi rapid vasul, apoi reduce automat temperatura la un nivel moderat (nivelul 9), utilizat de regulă pentru gătit.
Instantly high heat

Căldură puternică instantanee

Opțiunea Quick Start a dispozitivului Samsung NZ5000 Induction Cooktop reduce numărul de pași și timpul necesar gătirii prin asigurarea instantanee a unei temperaturi înalte. Când este selectată, zona de gătit începe imediat să încălzească mâncarea la nivelul 15, maxim, de temperatură, care poate fi apoi redus treptat. Astfel, nu există întârzierile obișnuite ce apar atunci când trebuie să măriți nivelul de putere de la 0.
Step-by-step control

Comenzi pas cu pas

Dispozitivul Samsung NZ5000 Induction Cooktop este dotat cu o interfață cu utilizatorul (UI) care vă arată ce trebuie făcut la fiecare pas, astfel încât să vă organizați fără efort modul în care gătiți. La fel ca la majoritatea sistemelor pentru consumatori, operațiile se înșiruie în mod logic de la stânga la dreapta, astfel că nu veți pierde niciodată timp căutând butoanele necesare pentru următorul pas.
Safer for children

Mai sigur pentru copii

Pentru a maximiza siguranța în bucătărie, funcția Child Safety Lock împiedică până și pe cei mai hotărâți copii să activeze suprafața de gătit. Cu o simplă atingere de buton, panoul de comandă poate fi complet blocat, astfel încât este imposibil ca plita să fie pornită accidental sau intenționat – minimizând astfel riscul ca micile mânuțe să sufere arsuri.
Automatically safer

Automat mai sigur

Funcția Safety Shutoff oferă o asigurare completă. Aceasta închide automat orice zonă de gătire dacă pe aceasta a fost lăsat ceva la fiert un timp îndelungat sau dacă nu există nici o modificare de operare după ce a trecut un anumit timp. Astfel, când sunteți ocupați cu oaspeții, există mai puține riscuri de accidente costisitoare sau periculoase.
Efficient heat use

Utilizare eficientă a căldurii

Include un indicator de căldură reziduală în 2 trepte, astfel că puteți utiliza în siguranță și cu eficiență căldura reziduală. Acesta va afișa cu claritate un „h” dacă o zonă de gătit este mai caldă de 45°C, astfel că poate încă fi utilizată pentru gătit, sau un „H” dacă temperatura este de peste 60°C. Indicatorul se va stinge dacă suprafața s-a răcit și poate fi atinsă în siguranță.

Caracteristici

 • Child Safety Lock: Da
 • Suprafață: Sticlă ceramică

Materiale/Finisaje

 • Tip afișaj: Roșu
 • Cooktop Frame: Laterale din inox
 • Metodă control: Acces direct și prin glisare
 • Instalare modelelor de cuptor: Integrat

Alimentare/evaluări

 • Putere totală (electrică): 7.2 kW
 • 145mm: 1.2/2.0 kW
 • 210mm: 2.2/3.2 kW
 • Flex Zone: 3.3/3.6 kW

Aragaz încorporat

 • Număr de arzătoare: 4 EA
 • Tip: Inducție

Greutate/dimensiuni

 • Pachet (L x Î x A): 710x582x137 mm
 • Contur (LxÎxA): 560x490 mm
 • Dimensiuni nete (lxHxa) (mm): 600x520x56 mm
 • Greutate (brută): 15.5 kg
 • Greutate (netă): 13.3
 • Încărcătura (20/40 ft): 544/1139

  *Garantie produs: 24 luni in reteaua de service Samsung

  *Pozele produselor au caracter orientativ

Scrie un review

Scrie un review

 

3 produse din aceeași categorie:

Sus
Compară 0