Resigilat TASTATURA WIRELESS SAMSUNG VG-KBD1000

VG-KBD1000/XS

Produs nou

Compatibilite:

-modele tv 2013: F6400 si modele superioare
-modele tv 2014: H6200 si modele superioare, cu exceptia H6203,6300,6340,6350
-modele tv 2015: J5500 si modele superioare, cu exceptia JU5900, JU6000

Mai multe detalii

299,00 RONTVA inclus

În stoc

Prețul include eventualele taxe de timbru verde. Disponibilitatea afișată este aproximativă și se bazează pe stocurile scriptice din ziua curentă. Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din magazin putând varia. Transportul este gratuit în București pentru comenzile în valoare de peste 500 de RON (TVA inclus). Mai multe informații legate de garanție găsiți în pagina de termeni și condiții.

Plătește online ușor și sigur prin LibraPay Plati online prin Libra Pay

 
Descriere
Bucurati-va de o tastatura wireless si prietenoasa cu utilizatorul

imbunatatiti experienta Smart TV cu tastatura wireless inteligenta. Accesarea internetului cu Smart Hub nu a fost niciodata atat de simpla. Puteti scrie mesaje pentru retelele sociale si e-mailuri sau puteti introduce adrese web rapid, usor si confortabil. Conectivitatea Bluetooth 2.1 va permite sa fiti conectat fara probleme si sa tastati de unde doriti, indiferent daca trebuie sa fiti la birou sau va relaxati pe canapea. Eliberati-va de cabluri prin tastarea wireless.
 

Navigati cu usurinta cu touchpadul incorporat

Tastatura wireless inteligenta este o solutie de control completa pentru tot ceea ce va este necesar. Utilizati touchpadul comod, pentru a lucra si a naviga cu usurinta si rapiditate. Datorita acestei functii incorporate, nu mai este nevoie sa utilizati un mouse separat. Miscarea fluida a cursorului face ca navigarea pe web prin Smart Hub sa fie mult mai placuta, oferind o experienta confortabila, atractiva si fara efort. Adaugati o nota de simplitate experientei dvs. la televizor.

 

O tastatura si o telecomanda combinate cu stil

Luati un dispozitiv care combina aspectul elegant cu senzatia confortabila si functionalitatea puternica. Aceasta tastatura wireless inteligenta va ofera acces prin taste rapide la functiile de telecomanda a televizorului, ca pornit / oprit, schimbarea canalului sau reglarea volumului. Este o placere sa o utilizati, cu un aspect estetic subtire si atractiv si o rama minimala in jurul tastelor, ce ofera o senzatie de tastare rapida si confortabila. Luati acasa o tastatura versatila de care veti fi mandru ca o detineti.

 

Conectati-va la dispozitivele mobile Samsung compatibile

Bucurati-va de tastatura wireless inteligenta pentru o serie de dispozitive, datorita compatibilitatii Samsung Mobile. in afara utilizarii pentru televizoare, aceasta sofisticata tastatura wireless inteligenta poate comunica si controla o serie de tablete si dispozitive smartphone Android. Este perfecta pentru a compune mesaje care sa fie trimise prin dispozitivul mobil. Utilizatorii carora li se pare mai confortabil si mai rapid sa tasteze pe tastaturi clasice decat pe ecrane tactile au acum o alternativa extraordinara.

 

Compatibilitate:

Samsung ES6100 si modelele superioare
Samsung E550 si modelele superioare

Samsung: de la seria J5500 in sus (exclus JU6000)

Conectare prin Bluetooth 2.1
Baterii AA

 

*Garantie produs: 24 luni in reteaua de service Samsung

*Pozele produselor au caracter orientativ

Scrie un review

Scrie un review

 

11 produse din aceeași categorie:

Meniu

Sus
Compară 0