Serviciul SSD Upgrade Samsung

ssdupgrade

299,00 RONTVA inclus

Prețul include eventualele taxe de timbru verde. Disponibilitatea afișată este aproximativă și se bazează pe stocurile scriptice din ziua curentă. Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din magazin putând varia. Transportul este gratuit în București pentru comenzile în valoare de peste 500 de RON (TVA inclus). Mai multe informații legate de garanție găsiți în pagina de termeni și condiții.

Plătește online ușor și sigur prin LibraPay Plati online prin Libra Pay

 
Descriere

SSD Upgrade Samsung

De ce ai nevoie de SSD Upgrade?

Viteza notebook-ului sau a PC-ului tău lasă de dorit? Esti deranjat de faptul că de la pornire până la momentul în care îl poți utiliza efectiv trec câteva minute care par o eternitate față de cel al colegului care porneste rapid și poate fi utilizat imediat? Rezolvă simplu cu upgrade la SSD Samsung!

Achiziționează un SSD Samsung și descătușeză adevăratul potenţial al PC-ului tău, la nivelul său maxim! În plus, cu ajutorul nostru este o operațiune mai simplă și mai accesibilă decât investiția într-un PC nou. Te invităm să urmărești clipul campaniei urmând acest link.

Serviciul SSD Upgrade poate fi achiziționat atât împreună cu un SSD cumpărat din magazinul autorizat SamsungPlaza dar și separat pentru orice SSD Samsung achiziționat din alt magazin autorizat Samsung.

În ce constă serviciul SSD Upgrade?

  • Portarea datelor** de pe vechiul hard disk (HDD) pe noul SSD Samsung. Portarea (mutarea) datelor se efectuează automat iar tu vei regăsi datele în același loc cunoscut de tine.
  • Înlocuirea în interiorul sistemului tău a vechiului hard disk (HDD) cu noul SSD Samsung.
  • Testarea funcționalității noului SSD montat în sistemul tau (calculator/laptop).
  • Gratuit: testarea și oferirea unui raport de testare a vechiului hard disk (HDD) care pune în evidență starea în care se află și dacă mai poate fi utilizat ca soluție de stocare externă.

Opțional:

Transformarea HDD-ului vechi rămas din notebook-ul tău într-un HDD extern conectabil pe portul USB si pe care-l poți utiliza ca spațiu de stocare extern. Pret: 99 lei, în acest preț intraând manopera dar și doking-ul extern 2,5” oferit de noi.

Ce tip de SSD Samsung trebuie să achiziționez pentru a efectua upgrade-ul sistemului meu?

Daca nu știi ce tip de SSD este recomandat pentru upgrade-ul sistemului tău, poți primii un raspuns informativ raspunzand la cateva intrebari ale chestionarului online. Pentru a afla, apasa butonul „INCEPE ACUM” al chestionarului disponibil la această adresă.

Dacă ești decis să efectuezi acest pas așteptăm mesajul tău la adresa de mail ssdupgrade@samsungplaza.ro în care să ne comunici modelul de SSD dorit și modelul notebook-ului tău (copiază codul modelului sau trimite-ne atașată o poză a etichetei de identificare aflată pe spatele acestuia; daca ai un PC comunică-ne sau atașează o poză după codul aflat pe eticheta HDD-ului). Colegii din departamentul tehnic Samsung Plaza vor verifica suplimentar faptul că SSD-ul dorit de tine este compatibil cu sistemul tău și te vor programa pentru operațiunea de SSD Upgrade.

Cat timp durează efectuarea SSD Upgrade?

Serviciul SSD Upgrade este oferit în regim Next Business Day (următoarea zi lucrătoare din momentul efectuării programării). Acest termen este valabil în cazul notebook-urilor care au acces exterior la zona HDD-ului. În cazul notebook-urilor care nu au acces exterior la zona HDD-ului, situație în care sunt necesare operațiuni suplimentare sau în cazul în care HDD-ul din sistemul dumneavoastră prezintă anumite probleme tehnice (sectoare defecte, blocaje termice în regim de utilizare continuă, etc.) operațiunea poate depăși acest termen, departamentul tehnic Samsung Plaza va comunica situația catre dumneavoastră și va estima timpul necesar finalizării upgrade-ului.

Unde trebuie să aduc notebook-ul sau PC-ul pentru a efectua SSD Upgrade?

La magazinul Samsung Plaza - Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7 (zona Apaca, lângă stația de metrou Politehnica). Pentru detalii despre cum ajungi la Samsung Plaza te rugăm să accesezi acest link.

*Pentru clienții Corporate (companii), Samsung Plaza oferă, la cerere, serviciul SSD Upgrade și în regim on-site (la sediul comnaniei respective din București/Ilfov). Pentru detalii vă rugăm să transmiteti solicitarea către noi la adresa de mail ssdupgrade@samsungplaza.ro

**Recomandare tehnică: În timpul procesul de portare a datelor, daca HDD-ul dumneavoastră are probleme tehnice, uzura semnificativă sau sectoare defecte, este posibil ca datele sa nu poată fi salvate în totalitate sau în cazuri foarte rare datorită uzurii/viciilor ascunse, HDD-ul dumneavoastră să se blocheze/cedeze, datele să nu poata fi portate sau chiar sa se piardă. Din aceste considerente, recomandăm ca înainte de a aduce sistemul pentru SSD Upgrade, să efectuați o salvare a tuturor datelor dumneavoastra importante (backup) pe un alt dispozitiv de stocare extern. Această recomandare este des întalnită în industria IT sau zona telefoanelor mobile întrucat responsabilitatea privind integritatea datelor și back-upul preventiv (copie de rezerva a datelor personale) cade în sarcina clientului.

Scrie un review

Scrie un review

 

30 produse din aceeași categorie:

Meniu

Sus
Compară 0